custom-madeSpeciaal voor klanten met specifieke wensen, produceert Masterlight ook maatwerk naar wens. Er zijn talloze stijlen en thema's die worden toegepast in interieurs. Uit ervaring blijkt dat het vaak lastig is om het juiste verlichtingsarmatuur te vinden voor het toegepaste thema of de toegepaste stijl.

Daarom heeft Masterlight zich naast reguliere armaturen ook gespecialiseerd op het produceren van custom-made verlichting. Ons ontwerpteam gaat samen met u aan de slag om het passende armatuur te ontwikkelen. Naast het ontwerp neemt Masterlight ook het hele productieproces voor haar rekening. Wij verzorgen het gehele proces van ontwerp tot fysiek product.

Wij produceren maatwerk verlichting in afwijkende maten, vormen, materialen en daarnaast ook in kleuren of effecten. Naast standaard kleuren uit het RAL programma, brons, nikkel of messing, bieden wij ook talloze mogelijkheden voor effecten. Hierbij kan gedacht worden aan verouderingseffecten, industriële effecten of weersinvloed effecten.
Naast verlichtingsarmaturen, levert Masterlight ook maatwerk glazen. Door een intensieve samenwerking met vele glasproducenten uit Europa, kan Masterlight u bijna ieder gewenst glas leveren. Hiervoor zijn wederom talloze mogelijkheden in vormen, groottes en kleuren.

Momenteel levert Masterlight custom-made verlichting voor toepassing in diversen sectoren. Enkele voorbeelden zijn hotels, restaurants, bungalowparken, kantoorgebouwen en retailers in diversen sectoren. Tot onze clientèle behoren reeds enkele bekende merken met winkels wereldwijd.

Voor meer informatie over custom-made mogelijkheden, neem geheel vrijblijvend
contact op via 077 3078684 of b.beumers@masterlight.com.
Masterlight | part of Eurolight BV
Industrieterrein 102-104
5981 NC PANNINGEN
The Netherlands

Tel : 0(031) 77 30 78 684
Fax : 0(031) 77 30 78 244
E-mail: info@masterlight.com