MaatwerkoplossingenGraag denken wij met u mee bij het vinden van het juiste verlichtingsarmatuur voor uw bedrijf, project of winkel. Masterlight is een flexibele partner in maatwerk. Door onze knowhow van de markt, eigen productiefaciliteit en uitgebreid netwerk van toeleveranciers, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het verkrijgen van de verlichting waarnaar u op zoekt bent!

Verlichting is een belangrijk onderdeel van de inrichting. Daarom is het ook van groot belang dat verlichtingsarmaturen passen bij de uitstraling van de rest van uw interieur. Masterlight heeft zich naast consumentenverlichting ook gespecialiseerd in maatwerk verlichting.

Masterlight produceert maatwerkverlichting voor diversen sectoren variërend van hotels en restaurants tot grote winkelketens in diverse sectoren, die de stijl van het interieur willen doorvoeren in hun verlichting. Voor de productie van deze maatwerk producten maken wij uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen en componenten. Daarnaast werken wij voor bijvoorbeeld glazen samen met gerenommeerde glasproducenten uit heel Europa.
Wij produceren maatwerk in vele stijlen, van modern tot klassiek, maar ook industriële verlichting. Voor ieder interieur kunnen wij een passende maatwerkoplossing bieden. Ook lampenkappen leveren wij op maat. U heeft keuze uit vele stoffen, kleuren, maten en vormen.

Heeft u interesse in wat Masterlight voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 077 3078684 of via email b.beumers@masterlight.com.
Masterlight | part of Eurolight BV
Industrieterrein 102-104
5981 NC PANNINGEN
The Netherlands

Tel : 0(031) 77 30 78 684
Fax : 0(031) 77 30 78 244
E-mail: info@masterlight.com