projectverlichtingSinds 2010 is Masterlight | part of Eurolight BV naast leverancier voor consumentenverlichting, ook actief als leverancier van verlichting voor projecten, horeca en retailers. Naast een ruime keuze aan verlichting uit ons assortiment, biedt Masterlight ook talloze mogelijkheden voor maatwerk.
 
Met een eigen ontwerp- en productieafdeling is Masterlight uitstekend in staat om voor ieder project het juiste armatuur te produceren. Door de uitgebreide vakkennis en flexibiliteit kunnen wij uitstekend voldoen aan de wensen van opdrachtgevers. In overleg met de relatie ontwerpen en produceren wij decoratieve verlichting die door de relatie gebruikt wordt voor toepassing in projecten of voor de inrichting van eigen winkels. Tot onze clientèle behoren reeds enkele grote merken met winkels wereldwijd.
 
Naast complete verlichtingsarmaturen levert Masterlight ook onderdelen zoals: losse armaturen, glas, lichtbronnen, kabel, elektrocomponenten en kappen.
  Lampenkappen kunnen worden geleverd in diversen maten, vormen en stoffen. Daarnaast zijn ook speciale behandelingen van de stof en het bedrukken van kappen mogelijk. Voorbeelden van behandelingen zijn het moeilijk ontvlambaar of afwasbaar maken van de stoffen. Dit wordt veelal toegepast in met name horeca en recreatie.
Masterlight | part of Eurolight BV
Industrieterrein 102-104
5981 NC PANNINGEN
The Netherlands

Tel : 0(031) 77 30 78 684
Fax : 0(031) 77 30 78 244
E-mail: info@masterlight.com